Eger logo Információ, rendelés: +36 70 527-0868
ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY EGER
Eger - FőoldalTANÚSÍTÁS EGERBEN
ÁRLISTA
TUDNIVALÓK A TANÚSÍTÁSRÓL
KAPCSOLAT, MEGRENDELÉS

Jogi nyilatkozat

A www.tanusitvany-eger.hu honlap használatának feltételei

Azzal hogy megnyitja, megtekinti a weboldalt, elfogadja az alábbi feltételeket. Ha nem ért egyet a feltételekkel, kérjük, ne használja a weboldalt!

Szerzői jog

A weboldal tartalma, arculata szerzői jogvédelem alatt áll. A tartalom bármilyen jellegű felhasználása csak a szerző írásos engedélyével lehetséges.

Tartalom

A weboldalon megjelenített információk, tartalom pontosságára fokozottan ügyelünk, de nem vállalunk felelősséget a használatuk által okozott kárért. A weblap információinak teljességéért, pontosságáért, tartalmáért felelősséget nem vállalunk. A honlap, illetve a rajta elérhető információk, más írott anyagok felhasználásából, a honlap nem megfelelő működéséből, hiányosságából vagy félreérhetőségből eredő károkért, veszteségekért való felelősséget az üzemeltető kizárja. Kérjük, vegye figyelembe, hogy lehetetlen biztosítanunk azt, hogy a honlapon szereplő kivonatok pontosan tükrözzék a kapcsolódó jogszabályokat.

Díjszabás

A feltüntetett díjak nem minősülnek ajánlattételnek. Megpróbáljuk tartani magunkat a listánkban szereplő árakhoz, de az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Adatkezelés

A megadott személyes adatait a vonatkozó jogszabályok betartásával kezeljük, bármikor jogában áll betekintést kérnie a nyilvántartott adataiba, valamint kérheti ezek korlátozott felhasználását, vagy törlését.